Lionel Messi nu traverseaza cea mai buna perioada a carierei, argentinianul evoluand slab in ultimele partide ale catalanilor. Cu toate acestea, atacantul cere o marire substantiala de salariu pentru a semna o prelungire a intelegerii cu campiona Spaniei. Conducatorii de pe Camp Nou iau insa in calcul o despartire de jucator, din cauza pretentiilor exagerate, informeaza presa iberica.

HotNews.roFoto: Hotnews

Concret, Messi doreste aproximativ 400 de milioane de euro in 5 ani, plus 100% din drepturile sale de imagine. Cerintele sunt considerate exagerate de catre conducerea campioanei Spaniei.

Barcelona ii ofera lui Lionel 200 de milioane pentru urmatoarele cinci sezoane si 80% din drepturile de imagine. Presa catalana vorbeste despre faptul ca pentru prima data in ultimul timp se ia in calcul o despartire de jucator.

Clauza de reziliere a intelegerii este de 250 de milioane de euro, iar doua echipe sunt pregatite sa o achite: Manchester City si PSG.

In plus, atat britanicii cat si parizienii sunt gata sa ii dea lui Messi salariul dorit.

Castigator a patru Baloane de Aur, Lionel Messi ar putea sa se desparta in vara de Barcelona, echipa care l-a propulsat in fotbalul mare.