Dupa problemele interminabile cu gazonul si controversele iscate de acoperisul mobil care a costat 20 de milioane de euro, dar care nu poate fi tras pe vreme rece si prin care ploaia totusi reuseste sa treaca, Arena Nationala s-a ales cu o noua "bucurie". Scaunele de pe cateva sectoare de la una dintre peluze au fost schimbate recent mai mult in bataie de joc, fara a pasa cuiva de cromatica speciala a scaunelor si de asezarea in mozaic a tricolorului peste tribunele arenei.

Mozaicul scaunelor colorate, stricat pe Arena NationalaFoto: Hotnews

Cand a fost realizata Arena Nationala, autoritatle au optat pentru o cromatica mai speciala pentru cele peste 55.000 de scaune de pe stadion. Practic, arhitectii au optat pentru sapte nuante ale culorilor drapelului Romaniei si o asezare de tip "mozaic" pentru a da impresia ca arena este mereu plina.

In 2013, odata cu disputarea unor meciuri derby precum Steaua - Dinamo, anumite sectoare au suferit in urma fanilor, iar scaunele au fost avariate. Mai mult, chiar in peluza nord acolo unde de obicei sunt asezati galeriile adverse, cateva sectoare au ramas in 2013 luni intregi fara scaune montate.

De curand insa locurile avariate au fost reparate, iar rezultatul il puteti vedea in fotografiile de mai jos...

  • HotNews.ro a solicitat Primariei Capitalei, cea care administreaza oficial Arena Nationala, o explicatie pentru situatia existenta. Pana la ora publicarii acestui articol nu am primit un raspuns. HotNews.ro va publica pozitia Primariei Capitalei de indata ce o va primi.

UPDATE 07 martie, 17:31: Cum explica Primaria Capitalei problema scaunelor colorate montate aiurea pe Arena Nationala

Foto: HotNews.ro / Dan Popescu