Romania a pierdut partida cu Grecia, scor 3-1, contand pentru barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. "Am intalnit un adversar redutabil, am primit goluri din faze fixe, din situatii simple. Este greu sa ataci impotriva unei echipe valoroase", a declarat Victor Piturca, la finalul disputei de la Pireu.

"Cand joci asa, e normal sa pierzi meciul. Am intalni un adeversar redutabil, am primit goluri din faze fixe, din situatii simple. Am egalat, dar nu am putut sa tinem de acest scor. Asta este situatia in acest moment. Avem nevoie de 2-0, dar ar fi bine sa putem sa castigam cu acest scor. Bourceanu si Lazar nu vor juca, din pacate, sunt doi jucatori importanti. Fotbalul greseli asteapta, asta este situatia. Este greu sa ataci impotriva unei echipe valoroase. Sper ca suporterii sa fie alaturi de noi, la meciul retur. Nu va fi usor la retur. Nu sunt multe variante de inlocuire pentru Bourceanu si Lazar" - Victor Piturca la Romania TV.

"Este un rezultat nefavorabil, nu ne-au surprins cu nimic, dar ne-au invins. Mi s-a parut ca la primul gol a fost si putin off-side. Nu ne ramane decat sa credem in sansele noastre. Va fi greu, vom vedea ce va fi" - Florin Gardos, la RomaniaTV.