Victor Piturca a devenit dupa partida Romania - Estonia, scor 2-0, antrenorul cu cele mai multe victorii la conducerea primei reprezentative, el inregistrand 50 de succese fata de cele 49 ale fostului selectioner Anghel Iordanescu, informeaza site-ul oficial al FRF.

Victor PiturcaFoto: HotNews / DP

"Am consemnat a 50-a victorie pentru Victor Piturca in calitate de selectioner, el devansandu-l si la acest capitol pe Anghel Iordanescu (49), dupa ce actualul antrenor principal al nationalei a devenit recent si selectionerul cu cele mai multe jocuri pe banca tehnica a nationalei, el avand acum 88", se mentioneaza pe frf.ro, conform Mediafax.

Meciul cu Estonia a fost al 646-lea pentru echipa nationala, care s-a soldat cu a 288-a victorie, a 165-a pe teren propriu.

Echipe calificate la baraj:

Croatia, Portugalia, Grecia, Ucraina, Suedia, Franta, Romania, Islanda.

Capi de serie:

Croatia (locul 10 in clasamentul FIFA), Portugalia (locul 11), Grecia (locul 12) si Ucraina (locul 26) - Romania va intalni una din aceste echipe in baraj.

Urna a doua:

Suedia, Franta, Romania si Islanda.

Meciurile din baraj se vor disputa pe 15 si 19 noiembrie. Romania (nu este cap de serie) va juca primul meci pe propriul teren. Tragerea la sorti va avea loc pe 21 octombrie.