Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor si preluat de Mediafax, ca Laurentiu Reghecampf a primit suma de 200.000 de euro de la mafia sarba a pariurilor, pentru a aranja o partida cu Bayern Munchen, pe vremea cand actualul antrenor stelist evolua la Cottbus.

Cornel Dinu a precizat ca meciul dintre Bayern Munchen si Energie Cottbus ar fi trebuit sa se termine la o diferenta de trei goluri, insa scorul final a fost 3-1. Nemultumiti, sarbii implicati in afacere i-au cerut imediat banii inapoi lui Reghecampf, a continuat Dinu. "N-ar trebui sa intru in dialog cu un asemenea personaj (n.r. - Anamaria Prodan, sotia antrenorului Laurentiu Reghecampf), dar tin sa-i aduc aminte ca ar face bine sa-mi fie recunoscatoare ca l-am scapat pe sotul ei de la razbunarea iminenta a sarbilor. Se intampla dupa un meci Bayern - Cottbus. Eram, intr-o seara, la masa la Trattoria cu Razvan Boanchis si cu patronul restaurantului, Vali Salagean. Si primesc un telefon de la Iulian Chirita, nasul de la prima cununie al lui Reghecampf. Imi spune: ᅡTata, cum il salvam pe finu', ca a dat de necaz?!ᅡ. Cu o zi inaintea partidei, primise 200.000 de euro ca sa tranteasca partida cu Bayern, care trebuia sa se termine la trei goluri diferenta. Erau el si inca vreo doi. S-a terminat insa 3-1. Iar lui Reghecampf i-au transmis baietii ca trebuie sa se prezinte imediat cu banii inapoi! El credea ca-i parleste pe sarbi, avea senzatia ca discuta cu Romica Pascu", a sustinut oficialul dinamovist, pentru Gazeta Sporturilor.

Administratorul delegat al FC Dinamo sustine ca i-a salvat viata fostului jucator, obtinand o prelungire a termenului de inapoiere a banilor catre gruparea sarba. "Am vorbit la Belgrad si i-am rugat pe oameni sa-l mai pasuiasca o zi cu banii. Tipii voiau sa primeasca suma inapoi chiar in acea seara, i-am obtinut lui Reghecampf o pasuire pana dimineata. Asa i-am salvat viata, credeti-ma, dintr-o actiune de incriminare penala, in care sarbii il rezolvau repede, cu gloantele! I-am spus si lui Chirita sa-i transmita sa nu se joace cu treburile astea, ca sarbii te lasa in rigola pentru cinci dolari! Si poate ca lui Reghecampf ii spune ceva numele Mile", a mai spus Dinu.

Meciul la care face referire Dinu ar putea fi cel din data 21 septembrie 2002, disputat la Munchen, in etapa a VI-a a 1.Bundesliga, Bayern-Energie, scor 3-1 (1-1). Reghecampf a evoluat in acea partida 66 de minute, fiind inlocuit la scorul de 2-1.

Afirmatiile lui Cornel Dinu au fost facute dupa ce Anamaria Prodan l-a atacat dur pe o retea de socializare, numindu-l pe fostul international gropar al fotbalului romanesc: "Au mai ramas citiva gropari ai fotbalului romanesc in viata si se chinuiesc sa distruga si ce-a mai ramas bun. De 7 sau de 9 ani aud vorbind doar de imperiul bizantin, de balcanism, de domnitori. Imi e greata de acest spectacol ieftin. Sa-mi explice eminenta cenusie a fotbalului cum o echipa nationala poate sa fie eliminata de niste pescari amatori de la Knattspyrnufelag cu un rezultat de pomina in analele fotbalului? Cum o echipa poate sa conduca pina in minutul 70 cu 4-0 si in 20 de minute sa piarda meciul cu 5-4, cu Foresta?", a postat, luni, Anamaria Prodan pe Facebook.