Jurnalistii de la Sport.es anunta trecerea lui Neymar de la Santos la FC Barcelona, transferul urmand sa se efectueze in vara lui 2013. Mutarea este confirmata de Luiz Alvaro de Oliveira, presedintele gruparii braziliene. Catalanii nu confirma, cel putin pana in acest moment, o astfel de tranzactie.

Neymar, sanse mari sa ajunga la FC BarcelonaFoto: captura sport.es

Dorit de marile grupari de pe Batranul Continent, Neymar va ajunge, conform Sport.es, la FC Barcelona. Clubul catalan nu confirma aceasta mutare, dar in Brazilia se discuta din ce in ce mai mult despre o iminenta trecere a lui Neymar pe Camp Nou.

Conform Sport.es, Barcelona ar avea semnat un precontract cu Santos, iar in cazul in care mutarea nu se va mai produce catalanii vor plati o despagubire de aproximativ 40 de milioane de euro.

Neymar are o clauza de reziliere de 65 de milioane de euro, suma pe care se pare ca o vor achita catalanii pentru a obtine semnatura fotbalistului brazilian.

Atacantul a mai fost dorit, in vara acestui an, si de PSG (francezii au facut o oferta de 42 de milioane de euro), inca oficialii clubului Santos au refuzat sa se desparta de Neymar.