Cantece, steaguri, tricouri alb-rosii, bere, vin rosu, cocktailuri, zambete si mii de poze drept amintire - Fanii lui Athletic Bilbao au ocupat stradutele din centrul istoric al Capitalei in asteptarea marelui meci de pe Arena Nationala. Desi zona dedicata fanilor din Bilbao era la Piata Constitutiei, majoritatea covarsitoare a preferat sa petreaca in centrul istoric, ocupand toate terasele. Printre ei erau si fani ai lui Atletico Madrid, insa nu a existat nici un incident. Toti au petrecut cot la cot in asteptarea finalei.

Fanii lui Bilbao sarbatoresc in centrul istoricFoto: Hotnews
  • Vezi mai jos o videogalerie cu imagini din centrul istoric, de pe Bulevardul Unirii si din Piata Constitutiei

  • Ce spun fanii iberici despre experienta din Bucuresti

Jose, suporter Athletic Bilbao: "Cred ca Bucurestiul este un oras foarte frumos. Sunt aici pentru prima data. Berea este foarte buna. Un pic cam calda deoarece este foarta multa lume si nu apuca sa se raceasca. Cu siguranta va castiga Bilbao".

Jon, suporter Athletic Bilbao: "Este un oras splendid. Fetele sunt frumoase. Nu beau bere, beau Kalimotxo (vin amestecat cu cola). Rezultatul meciului va fi 3 la 1 pentru Bilbao".

Maria, suporter Athletic Bilbao: "Am venit cu prietenul meu. Indiferent de rezultat cred ca va fi un meci superb. Sunt pentru prima oara in Bucuresti. Este un oras superb".

Paolo, suporter Athletic Bilbao: "Am venit pentru finala. Este foarte frumos in Bucuresti. Splendid. Fetele sunt frumoase, orasul arata bine. Ma simt foarte bine aici. Cred ca va fi o seara foarte frumoasa".​