Real Madrid a fost eliminata din Cupa Spaniei, inca din sferturi, dupa remiza, scor 2-2, de pe terenul Barcelonei. Jose Mourinho a atacat din nou clubul catalan, facand inca o data referire la arbitraj: "Am jucat aici cu Chelsea, Inter si Real Madrid. Nu am castigat niciodata, este imposibil sa castigi pe Camp Nou. Nu insinuez nimic, intelegeti si voi destul de bine fenomenul", a precizat Mourinho.

Jose Mourinho Foto: realmadrid.com

"Fotbalistii mei au facut un meci bun, ii felicit pentru reactia lor de pe teren. I-am auzit pe jucatorii mei vorbind la vestiare ca este imposibil sa castigam pe Camp Nou. Nu vreau sa comentez arbitrajul. De ce au zis jucatorii mei asa? Sa-i intrebati pe ei. Am venit aici cu o mare incredere in noi, am sperat ca ne vom califica. Eram constient ca va fi o partida grea. Am jucat aici cu Chelsea, Inter si Real Madrid, nu e nimic nou pentru mine ca nu am reusit sa castig. Nu insinuez nimic, intelegeti si voi destul de bine fenomenul. Vreau sa felicit Barcelona pentru calificare", a declarat Jose Mourinho.

Dupa 2-2 pe Camp Nou si 2-1 pe Santiago Bernabeu, FC Barcelona s-a calificat in semifinalele Cupei Spaniei in detrimentul celor de la Real Madrid. In penultimul act al competitiei, catalanii se vor duela cu invingatoare disputei dintre Levante si FC Valencia (in tur a fost 4-1 pentru "lilieci").