Chelsea nu impresioneaza in actualul sezon competitional, iar in vestiarul londonezilor predomina o stare de nervozitate. "Este inapt din punct de vedere fizic", au precizat unii dintre jucatorii celor de la Chelsea despre Andre Villas Boas, tehnicianul echipei de pe "Stamford Bridge", informeaza The Sun.

Andre Villas Boas, in pericol la ChelseaFoto: Reuters

Conflictul dintre o parte a jucatorilor si Andre Villas Boas s-a adancit in momentul in care antrenorul portughez nu l-a invitat la petrecerea de Craciun pe Nicolas Anelka, fotbalist transferat intre timp de londonezi in China.

"Este inapt din punct de vedere tactic, nu poate face fata rigorilor din Premier League", au precizat, conform The Sun, unii dintre elevii sai despre Villas Boas.

Jurnalistii britanici vorbesc despre faptul ca tehnicianul lusitan a scapat de sub control vestiarul, mai multi dintre jucatorii emblematici ai celor de la Chelsea fiind pe picior de plecare.

Chelsea se afla pe locul cinci in Premier League, cu 34 de puncte, la 11 lungimi distanta de City si United (ambele 45 de puncte).