​Presa din Germania a scris in ultima perioada ca MSV Duisburg (formatie din liga a doua germana) este interesata de serviciile lui Dorinel Munteanu, tehnician care a impresionat in Liga 1 dupa ce a cucerit titlul cu Otelul Galati. "Nu am discutat concret cu nimeni din Germania, sunt antrenorul Otelului, iar in acest moment ma gandesc doar la meciul cu Manchester", a precizat "Munti" pentru HotNews.ro in legatura cu o eventuala plecare in fotbalul german.

Foto:

"Sunt antrenorul Otelului, iar in acest moment ma gandesc doar la meciul cu Manchester din Champions League. Va fi o intalnire extrem de grea peste care speram sa trecem cu bine. Discutiile legate de o eventuala plecare a mea sunt doar speculatii de presa. Nu am discutat concret cu nimeni din Germania. Asta este tot ce pot sa va spun in acest moment", a declarat Dorinel Munteanu pentru HotNews.ro.

Dorinel viseaza sa ajunga in Germania

"Cele mai frumoase momente din cariera mea le-am petrecut in Bundesliga. Sa antrenez in Germania este nu numai un adevarat vis pentru mine, ci si o tinta. Presedintele clubului (nr. Marius Stan) nu-mi va pune niciun fel de obstacole in acest sens", a precizat Dorinel pentru Bild.

Conform presei germane, "Munti" ar putea pleca de la Galati dupa urmatoarea partida a campioanei.

Otelul Galati va intalni pe Manchester United, miercuri, 2 noiembrie, de la ora 21.45, pe Old Trafford, intr-o disputa contand pentru Grupa C a Champions League.

Grupa C, clasament:

1 Benfica 7 puncte

2 Manchester United 5

3 FC Basel 4

4 Otelul Galati 0.