Poli Timisoara si Universitatea Craiova saluta actiunea DNA de la Comisia Centrala a Arbitrilor, conducatorii celor doua grupari sperand ca in urma anchetei vor iesi la iveala actele de coruptie reclamate la finalul sezonului trecut din Liga 1. "Niciodata arbitrajul romanesc nu a avut o prestatie atat de slaba, cel putin de cat timp sunt eu in fotbal. Milogule, nenorocitule, spagarule, ordinarule, criminalule (catre Mircea Sandu), ce vina avem noi ca suntem contemporani cu tine?", a precizat Adrian Mititelu. "E clar ca Poli Timisoara e clubul vicecampion de anul trecut si se va dovedi ca a fost vorba de coruptie la meciurile de pe final de campionat", a completat Marian Iancu.

Marian Iancu, patron Poli TimisoaraFoto: AGERPRES

"Niciodata arbitrajul romanesc nu a avut o prestatie atat de slaba, cel putin de cat timp sunt eu in fotbal si de cand am putere de decizie la acest club. Niciodata nu m-am simtit mai umilit ca la acest meci si nu am intalnit-o asemenea indiferenta. Nu am simtit niciodata o atata aroganta din partea unui conducator al arbitrilor. Nu ne-a acordat nici macar minima atentie, care era obligat sa ne-o acorde.

Mircea Sandu a reprezentant o solutie prin 92', acum e depasit. El este vinovat pentru ce se întampla in fotbalul romanesc. Este un incapabil, e a nasit acest sistem, el stabileste tot, inclusiv membrii Comitetului Executiv. E un sistem mafiot care conduce fotbalul romanesc.

Este cel mai mare rau al fotbalului romanesc, un psihopat, uraste poporul roman! Un nenorocit care da obiectiv nationalei in 2016, care manipuleaza oamenii din Adunarea Generala ca le da o friptura si o portie de carnati. Le da mese de protocol, acest nenorocit! Sandu face jaf la drumul mare la FRF! Milogule, nenorocitule, spagarule, ordinarule, criminalule, ce vina avem noi ca suntem contemporani cu tine?

"Simt ca toti cei care au fost chemati la DNA au probleme tot din cauza Universitatii Craiova. Drumul spre DNA este de neoprit pentru ei. Toti conducatorii il urasc pe Mircea Sandu, la fel si 75 la suta din populatia Romaniei. Cum poti sa stai in fruntea fotbalului romanesc daca toata lumea te uraste?" - Adrian Mititelu (RadioGsp).

"Nu ma hazardez deocamdata, asteptam sa vedem ce spune DNA-ul. E clar ca Poli Timisoara e clubul vicecampion de anul trecut si se va dovedi ca a fost vorba de coruptie la meciurile de pe final de campionat. E evident ca am fost vatamati. Dar pana la comunicarea oficiala a DNA suntem rezervati" - Marian Iancu, patron Poli Timisoara (Mediafax).

Ion Craciunescu: Avram este o nonvaloare

"Asa se intampla intr-o societate in care nonvalorile care au avut legatura cu Securitatea au ajuns sa conduca arbitrajul romanesc. Daca asta l-a invatat pe el colaborarea cu Securitatea de dinainte de 1989, eu nu am ce sa-i raspund. Suntem vai de capul nostru daca s-a ajuns ca in conducerea unui sistem din sportul romanesc sa fie o asemenea persoana. Nu merita sa-i raspund unui asemenea individ, pentru ca m-as cobora prea mult. Pe plan sportiv nu l-am gasit pe nicaieri, asa ca nu am ce sa vorbesc despre el", a precizat Ion Craciunescu, fost sef al CCA.

Procurorii DNA au efectuat, sambata dimineata, o perchezitie la sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor, in cadrul operatiunii fiind ridicate mai multe probe. Dupa ce a fost audiat aproximativ sapte ore, Vasile Avram (seful CCA) a primit din partea anchetatorilor o ordonanta de retinere pentru 24 de ore, informeaza Antena3. In cursul zilei de duminica, Avram va aparea in fata judecatorilor cu propunere de arestare pentru 29 de zile.