Simona Halep s-a calificat in turul doi de la US Open dupa o victorie superba in fata jucatoarei Na Li. Chinezoaica este ultima castigatoare de la Roland Garros. "Am avut emotii mari, am fost nervoasa inainte de meci. Mi-a iesit pana la urma jocul", a precizat Halep dupa succesul cu Li. In turul doi, Simona o va intalni pe Carla Suarez Navarro, din Spania.

Simona Halep Foto: Reuters

"Nu a fost deloc usor sa joc impotriva castigatoarei de la Roland Garros, este o jucatoare de o certa valoare. Am avut emotii mari, am fost nervoasa inainte de meci. Am vrut doar sa ma bucur de meci, sa simt cat mai bine mingea si sa joc cel mai bun tenis al meu. Mi-a iesit", a declarat Simona Halep.

"Ma incearca un sentiment teribil dupa aceasta eliminare. Nu ma asteptam sa plec acasa inca din primul tur. Nu sunt o fana a suprafetelor rapide, dar speram sa ma descurc mult mai bine. Imi doream sa fac o figura frumoasa, mai ales dupa ce m-am impus la Roland Garros. Mereu este usor sa spui ceva, dar mai greu sa faci", a precizat Na Li, ultima castigatoare de la Roland Garros.

Statistica partidei Halep vs Li (6-2, 7-5):

Primul serviciu: 64%-61%

Duble greseli: 2-5

Greseli nefortate: 19-54

Puncte castigate cu primul serviciu: 59%-49%

Puncte castigate cu al doilea serviciu: 59%-48%

Puncte castigatoare: 5-22 .