Simona Halep (victorie in doua seturi la Bojana Jovanovski, Serbia) se pregateste pentru o intalnire de exceptie in turul 2: o va infrunta pe Serena Williams (calificata dupa trei seturi cu Rezai).

Djokovici, maestru pe iarba londonezaFoto: Reuters

Meci complicat in turul 2 si pentru Hanescu: dupa succesul cu cehul Pospisil (6-4, 6-3, 6-2), Victor a aflat numele urmatorului adversar la Londra - Andy Roddick.

Marti au intrat in turneu Federer si Djokovici - Roger l-a invins pe Mihail Kukuskin (Kazahstan) cu 7-6, 6-4, 6-2, un meci in care si-a facut mai degraba acomodarea: dupa Roland Garros, Federer a preferat sa odihneasca, renuntand la participe la vreun turneu pe iarba.

Intr-o situatie similara s-a aflat si Novak Djokovici: sarbul a jucat primul meci pe iarba din noul sezon direct la Wimbledon si a facut-o convingator, eliminandu-l pe Jeremy Chardy: 6-4, 6-1, 6-1.

Tot marti a fost programata si intalnirea John Isner - Nicolas Mahut, reeditarea meciului "fara sfarsit" de anul trecut (cand Isner s-a impus cu 70-68 in decisiv, dupa 11 ore de joc...): tot americanul a castigat, dar dupa o partida mai scurta: 7-6, 6-2, 7-6, dupa 2 ore de joc...