Dupa 24 de ore de la intalnirea din finala turneului Indian Wells, Rafael Nadal si Novak Djokovic s-au intalnit din nou pe terenul de tenis, de aceasta data intr-un meci demonstrativ, sustinut in fata a 15.000 de spectatori in Bogota (Columbia). Invins la Indian Wells, Nadal (nr. 1 ATP) "si-a luat revansa" in fata sarbului (nr. 2 ATP), invingandu-l intr-un meci cu un tenis de cea mai buna calitate.

Djokovic si Nadal, intr-un meci demosntrativ la BogotaFoto: Reuters

Nadal si Djokovic au profitat de pauza de cateva zile dintre doua turnee din circuitul ATP si s-au intalnit in fata spectatorilor columbieni pentru a face o demonstratie de zile mari. Dupa finala de la Indian Wells (California) si un zbor de sapte ore pana in Columbia, cei doi tenismeni nu au aratat deloc obositi si au oferit fanilor un spectacol pe cinste.

Cei doi jucatori au dansat, au invatat copiii sa joace tenis si au incantat publicul cu lovituri de exceptie. Fara presiune, Nadal si-a luat revansa in fata lui Djokovic, invingandu-l in doua seturi, cu 7-6(5), 6-3.

Nadal si Djokovic au bye in primul tur la Miami si vor juca primele meciuri spre sfarsitul saptamanii, impotriva castigatorilor din partidele Jeremy Chardy (Franta)/ Kei Nishikori (Japonia), respectiv Denis Istomin (Uzbekistan)/ jucator venit din calificari.