A castigat trei turnee de Grand Slam in 2010 (Roland Garros, Wimbledon si US Open), fiind de neoprit. Cu toate acestea, Rafael Nadal mai are mult de munca pentru a-l ajunge pe Roger Federer, este de parere Robin Soderling. "Federer este inca cel mai bun jucator din lume. Nadal mai are mult de munca", a precizat suedezul, citat fiind de Supersport.com.

Soderling: Federer e cel mai bunFoto: Reuters

"Roger Federer este inca cel mai bun jucator din lume. Are in palmares multe turnee de Grand Slam castigate, plus foarte multe victorii la turneele importante. In acelasi timp, Rafa este inca foarte tanar. Atata timp cat va fi sanatos, va avea multi ani in fata pentru a juca. In concluzie, are o sansa reala sa devina cel mai bun jucator al tuturor timpurilor", a declarat Robin Soderling, citat de Supersport.com.

"Nu este deloc la indemana oricui sa castige trei turnee de Grand Slam in acelasi sezon. Mai are mult de lucru pentru a ajunge cel mai bun. Cu toate acestea, este un atlet exceptional si o persoana extraordinara. Este cel mai important jucator din istoria Spaniei", a conchis Soderling.

Roger Federer a castigat de-a lungul carierei nu mai putin de 16 turnee de Grand Slam, in timp ce Rafael Nadal a cucerit 9.