Primii patru favoriti ai turneului Masters de la Toronto au obtinut calificarea in semifinalele competitiei cu premii totale de 2.4 milioane de dolari, Federer trecand de Berdych, Djokovic de Chardy, Nadal de Kohlschreiber, iar Murray de Nalbandian. Duelurile foarte interesante din semifinale vor fi Federer - Djokovic si Nadal - Murray.

Roger FedererFoto: Reuters

Roger Federer a reusit sa treaca de Tomas Berdych, cehul admininstrandu-i fostului lider mondial doua infrangeri in acest an. A fost 6-3, 5-7 si 7-6(5) pentru elvetian, dupa o partida echilibrata.

Djokovic a avut nevoie de doar 72 de minute pentru a-l invinge pe Jeremy Chardy, sarbul impunandu-se cu 6-2, 6-3. Liderul mondial, Rafael Nadal, a trecut in trei seturi de germanul Philip Kohlschreiber (scor 3-6, 6-3, 6-4), in timp ce Murray l-a eliminat pe David Nalbandian destul de categoric, scor 6-2, 6-2.

Semifinalele vor fi unele de vis, Roger Federer intalnindu-l pe Novak Djokovic, iar Rafael Nadal pe Andy Murray (vor fi pe sport.ro, sambata, incepand cu ora 22.00) .