A reusit sa ajunga in finala de dublu de la Wimbledon, iar aceasta performanta i-a dat multa incredere in propriile forte. Horia Tecau se gandeste din ce in ce mai serios sa evolueze si la simplu. "A fost o surpriza si pentru mine parcursul de la Wimbledon. O sa vad cum as putea sa-mi aranjez programul pentru a juca si la simplu", a precizat romanul.

Horia Tecau, alaturi de Robert LindstedtFoto: Reuters

"De acum o sa ma gandesc mai serios sa trec si la simplu. O sa vad in perioada urmatoare cum as putea sa-mi aranjez programul. A fost o surpriza si pentru mine parcursul de la Londra. Imi doream foarte mult sa joc finala la Wimbledon, dar nu ma asteptam sa ajung aici. Am fost putin dezamagit dupa meci, dar nu am cum sa fiu suparat ca am pierdut finala la Wimbledon dupa prima incercare. Am mult timp in fata. Am doar 25 de ani si mai pot juca inca zece la acest nivel. Anul viitor o sa stiu cum e sa joci o finala si cred ca o sa ma stapanesc mult mai bine", a declarat Horia Tecau la sosirea in Romania (conform Mediafax).

Referindu-se la jocul alaturi de Robert Lindstedt, sportivul roman a precizat ca perechea romano-suedeza va incerca si pe viitor sa impresioneze in turneele de dublu.

"A fost cel mai bun turneu al meu si cel mai bun an. Voi continua cu Lindstedt, pentru ca suntem intr-o pozitie buna pentru Mastersul de la sfarsitul anului. De acum vom putea intra la toate turneele mult mai usor", a conchis Tecau.

Dublul Horia Tecau/Robert Lindstedt (Romania/Suedia, cap de serie numarul 16) a fost depasit in finala de la Wimbledon de perechea Jurgen Melzer/Philipp Petzschner (Austria/Germania), scor 6-1, 7-5, 7-5.