Serena si Venus Williams au fost amendate cu 4.000 de dolari fiecare la Wimbledon, dupa ce surorile au lipsit de la conferinta de presa de dupa eliminarea lor din sferturile de la dublu. "Sunt socata" a declarat Serena Williams, care sambata va disputa finala de la simplu impotriva rusoaicei Vera Zvonareva.

Surorile Williams, amendateFoto: Reuters

Serena Williams a aflat in timpul conferintei de presa dupa victoria de vineri in fata cehoaicei Petra Kvitova la Wimbledon, ca ea si sora sa au fost amendate deoarece nu au luat parte la conferinta de presa dupa sferturile de finala de la dublu. "Sunt socata. Nu stiam nimic. In mod normal noi nu mergem niciodata la conferinte dupa sferturile de finala", a declarat Serena.

Venus Williams i-a mai suparat o data pe oficialii de la All England Club la aceasta editie a turneului de Mare Slem. Americanca a intarziat zece minute la meciul sau din turul al patrulea, iar suporterii au huiduit-o in momentul intrarii pe teren. Cvintupla castigatoare de la Wimbledon ar fi fost deranjata de faptul ca meciul ei a fost programat pe Arena 2, si nu pe arena principala. Venus si-a motivat insa intarzierea declarand ca nu stia care e procedura Arenei 2, adaugand ca ea astepta ca cineva sa vina si sa o duca pe teren.