Romanca Monica Niculescu a fost eliminata, marti, din competitia de dublu de la Roland Garros, ratand astfel alaturi de partenera sa, israelianca Shahar Peer, accederea in semifinalele competitiei. Nici junioara Cristina Dinu nu a avut prea mult noroc, ea fiind invinsa clar in cea de-a doua runda de la RG de americanca Sloane Stephens, scor 6-2, 6-1.

Perechea Monica Niculescu (Romania)/ Shahar Peer (Israel) a fost invinsa in minim de seturi in sferturile de finala de la dublu ale turneului de la Roland Garros, scor 6-2, 6-4. Cuplul romano-israelian nu a reusit sa fructifice niciuna din cele opt sanse de break obtinute in fata favoritelor numarul doi, jucatoarele spaniole Nuria Llagostera Vives/ Maria Jose Martinez Sanchez.

Cristina Dinu a fost eliminata in cel de-al doilea tur al turneului de junioare de la Roland Garros, pierzand in 54 de minute in fata americancei Sloane Stephens, scor 6-2, 6-1, dupa ce a comis sapte duble greseli in timpul meciului.

UPDATE: Cristina Dinu a parasit si competitia de dublu de la junioare. Alaturi de partenera sa, sarboaica Doroteja Eric, romanca a pierdut in turul al doilea de la Roland Garros in fata favoritelor numarul patru, Beatrice Capra (SUA)/ Veronica Cepede Royg (Paraguay), scor 4-6, 4-6.

Odata cu eliminarea Cristinei Dinu de la dublu, Romania a ramas fara reprezentanti la Roland Garros.