Andy Roddick a castigat turneul Masters de la Miami (cu premii totale in valoare de 3.645.000 de dolari), americanul depasindu-l in doua seturi, scor 7-5, 6-4, pe Tomas Berdych. Cu un serviciu impecabil si cu un joc bine pus la punct, Andy si-a trecut in cont cel de-al 29-lea trofeu al carierei (la simplu). "Pur si simplu mi-a iesit jocul asa cum imi doream", a declarat numarul opt mondial la finalul partidei.

Roddick a profitat din plin de serviciul sau puternic, fiind mult mai concentrat in momentele importante ale finalei. Americanul a castigat primul set cu 7-5, evitand in ultimul moment un tie-break. Lucurile au decurs conform planului si in setul al doilea, unul castigat de Andy cu 6-4 (a bifat break-ul in debutul setului).

Acesta a fost al doilea turneu castigat de Roddick in 2010, dupa triumful de la Brisbane. De asemenea, americanul a disputat si doua finale, la San Jose si la Indian Wells.

"Am jucat bine in momentele importante ale meciurilor din ultima luna, am fost capabil sa imi duc la bun sfarsit planul ", a declarat Roddick.