Robin Soderling s-a calificat in semifinalele de la Indian Wells dupa ce l-a invins clar, in doua seturi, scor 6-1, 7-6 (4) pe Andy Murray. In penultimul act al competitiei va evolua si Andy Roddick, americanul dispunand de spaniolul Tommy Robredo (6-3, 7-5). Tabloul semifinalelor este urmatorul: Nadal - Ljubicic si Roddick - Soderling.

Soderling nu a avut prea mari emotii in fata lui Andy Murray, suedezul impunandu-si ritmul inca din primele game-uri ale disputei. A fost 6-1 in primul set, Murray fiind depasit la aproape toate capitolele.

Scotianul a contat mai mult in setul secund, dar nu a fost suficient pentru a castiga, Robin impunandu-se cu 7-6(4) in tie-break.

In celalalt sfert al zilei, Andy Roddick a bifat succesul cu numarul 11, din tot atatea dispute, in fata lui Tommy Robredo. A fost 6-3, 7-5 pentru un Roddick care a prestat un tenis deosebit, in mare viteza.

Programul semifinalelor de la Indian Wells este urmatorul: Rafael Nadal - Ivan Ljubicic si Andy Roddick - Robin Soderling (sport.ro direct).

In turneul feminin, Jelena Jankovic s-a calificat in finala dupa ce a invins-o pe Samantha Stosur (Australia) cu scorul de 6-2, 6-4. In ultimul act a ajuns si Caroline Wozniacki, aceasta depasind-o cu 6-2, 6-3 pe Agnieska Radwanska (Polonia). Marea finala va fi Jankovic - Wozniacki.