Serena Williams, numarul unu mondial, a castigat Turneul Campioanelor dupa ce a invins-o pe sora sa, Venus, informeaza AFP. A fost 6-2, 7-6 (4) pentru mezina familiei Williams. Dupa acest succes, Serena a castigat un cec in valoare de 1.55 milioane de dolari.

Partida dintre cele doua surori a durat o ora si 24 de minute, Serena dovedindu-se a fi mai precisa in executii si cu nervii mai tari.

Demn de mentionat este faptul ca numarul unu mondial a terminat turneul de la Doha fara infrangere, la competitie luand parte cele mai bune opt jucatoare din lume.

Serena Williams va termina anul 2009 de pe prima pozitie a clasamentului ATP, iar in meciurile directe cu Venus mezina familiei conduce cu 13-10 dupa victoria de la Doha.

"Este fantastic, dar sincer trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa castig la Doha, tinand cont de faptul ca sufeream la capitolul pregatire. Am avut unele momente mai dificile in aceasta finala, pentru ca Venus reusea sa imi returneze aproape toate atacurile", a declarat Serena Williams, citata de AFP, dupa victoria din Turneul Campioanelor.