Andy Murray s-a chinuit teribil in cea de-a patra runda de la US Open, fiind invins de Marin Cilic, scor 7-5 6-2 6-2. Scotianul a suferit "cea mai mare dezamagire" din cariera sa, pierzandu-si si locul al doilea din clasamentul mondial ATP, in favoarea spaniolului Rafael Nadal.

Murray a avut doua mingi de set pe serviciul adversarului la scorul de 5-4, dar nu a reusit sa le fructifice, acesta fiind si momentul in care jocul scotianului a inceput sa sufere. Murray a castigat doar patru game-uri in urmatoarele doua seturi si a ratat accederea in sferturile de finala de la US Open, pierzandu-si, astfel, si pozitia a doua din clasamentul mondial.

"Este cea mai mare dezamagire din cariera mea de tenismen. M-am chinuit, am jucat foarte prost. Dupa ultimele trei Grand Slam-uri am simtit ca am jucat bine, dar am pierdut. Acum nu am simtit ca am jucat bine deloc. Nu stiu ce s-a intamplat. Pur si simplu nu am reusit sa ma adun si sa reintru in joc. M-am chinuit, am avut un retur slab. Cilic a servit bine si aici s-a vazut diferenta", a declarat Murray.