Cu toate ca a anuntat ca va revenit pe terenul de joc la Mastersul de la Montreal, spaniolul Rafael Nadal nu mai este atat de sigur de acest lucru, fostul numar unu mondial putand rata turneul canadian.

Nadal a reluat pregatirile saptamana trecuta (pe 20 iulie), dupa o pauza destul de lunga de inactivitate. Ibericul a declarat ca va fi prezent la Montreal Masters (va avea loc intre 8 si 16 august), dar acest lucru devine tot mai greu de realizat.

''Nu stiu daca voi juca. Ar trebui sa ajung la Montreal intr-o saptamana si jumatate. Voi lucra mai intens in zilele urmatoare si vom vedea ce va mai fi'', a declarat Rafael Nadal.

"Adevarata problema in acest moment o reprezinta genunchii. Alte probleme personale, care sigur nu au facut bine, s-au rezolvat", a mai precizat Nadal pentru presa spaniola.

Din cauza unei tendinite la ambii genunchi spaniolul a fost nevoit sa ia o pauza dupa eliminarea de la Roland Garros (Nadal a fost invins de suedezul Robin Soderling in optimile de finala), ibericul ratand prezenta la Wimbledon, acolo unde era castigatorul en-titre.