Tenismanul francez Mathieu Montocourt a incetat din viata la doar 24 de ani, sportivul fiind gasit mort in locuinta sa in decursul noptii de luni, informeaza Le Matin. Politia franceza nu a putut sa ofere momentan detalii in legatura cu cauza trecerii in nefiinta a lui Mathieu.

Montcourt se afla pe locul 119 in lume, iar in circuitul profesionist a debutat in anul 2002. Nascut pe 4 martie 1985, Mathieu era vazut ca un tanar de mare perspectiva al tenisului francez.

Cel mai bun loc ocupat in clasamentul ATP a fost 104, in data de 22 iunie 2009.

"Suntem devastati cu totii. Singurul lucru pe care l-am aflat este ca a fost gasit fara suflare, la locuinta sa, noaptea trecuta (nr luni). Nimanui nu ii vine sa creada ceea ce s-a intamplat", a precizat Christophe Proust, purtatorul de cuvant al federatiei franceze de tenis.

"Este teribil ceea ce s-a intamplat, tragic. Nu stiu ce as putea sa spun in aceste momente. Il cunosteam bine, era un baiat extraordinar. Nu-mi vine sa cred ca a plecat dintre noi asa de tanar", a declarat Michael Llodra, tenisman francez (locul 124 in lume in acest moment).