Victoria lui Andy Roddick in cea de-a doua semifinala de la Wimbledon "a salvat" industria pariorilor din Marea Britanie, care ar fi putut inregistra pierderi de 10 milioane de lire sterline. Sindromul Murraymania i-a cuprins pe deplin pe britanici, care au mizat mai multi bani pe Andy Murray decat au facut-o vreodata pentru orice alt jucator de la Wimbledon. "Murray ne-a facut sa nu dormim noaptea de cateva luni. Nu indrazneam sa ne gandim la victoria lui", au declarat agentiile de pariuri britanice.

"Daca va castiga Murray am face bine sa ne lasam de sport si sa ne apucam de cules capsuni", declarase in urma cu doua saptamani purtatorul de cuvant al celor de la Ladbrokes, o casa de pariuri britanica.

Britanicii au mizat pe victoria lui Andy Murray in fata americanului Andy Roddick in cea de-a doua semifinala de la Wimbledon si au pierdut. "Infrangerea lui Andy Murray i-a costat pe pariorii britanici mai mult de un milion de lire sterline", se arata intr-un comunicat al Ladbrokes. Casele de pariuri rasufla, insa, usurate deoarece o victorie a scotianului le-ar fi adus pierderi de 10 milioane de lire sterline. "Murraymania s-a incheiat si noi am supravietuit pentru a spune asta, dar ne asteptam sa se intoarca si sa ne lase iar multe nopti fara somn".

Andy Roddick s-a impus in patru seturi in fata lui Murray, scor 6-4, 4-6, 7-6 (9-7), 7-6 (7-5).