Jucatoarele de top de la Wimbledon au intampinat tot felul de probleme pe parcursul primei saptamani ale prestigiosului turneu londonez, frigul si "problemele femeiesti" devenind subiecte mai importante ca tenisul la All England Club. "Cateodata nu e usor sa fii femeie", a spus Jelena Jankovic dupa ce a fost eliminata in turul 3 de Melanie Oudin (nr. 124 WTA).

Sarboaica a dat vina pe "ceva probleme femeiesti" pentru esecul din turul trei. "Am fost ca o fantoma... nu stiam unde ma aflu. M-am simtit foarte ametita si am crezut ca o sa ajung la spital. Am inceput sa tremur si am fost la un pas sa lesin", a completat a sasea favorita a turneului.

Svetlana Kuznetsova, campioana de la Roland Garros, a parasit concursul chiar in ziua in care a implinit varsta de 24 de ani. Nemtoaica Sabine Lisicki i-a stricat petrecerea rusoaicei.

Desi este mult mai fericita decat Jankovic si Kuznetsova, Venus Williams tot a avut ceva de comentat dupa al 17-lea meci fara infrangerea pe iarba de la Wimbledon: vremea londoneza a fost prea rece pentru "o fata din Florida". "Nu intelegeti cat este de cald in Florida. Aveam nevoie de un pulover pe teren", a spus campioana en-titre.