Toni Nadal, unchiul si antrenorul lui Rafael Nadal, a declarat intr-un interviu acordat postului de radio Cadena Ser ca publicul prezent in tribunele de la Roland Garros este stupid, acesta tinand tot timpul cu cel care joaca impotriva numarului unu mondial, informeaza AFP.

"Publicul parizian este stupid. Triumful unui spaniol deranjeaza. Nu mi se pare corect "sa ajuti" pe cineva sa fie invins, este modalitatea lor de a se bucura. Rafa este unul dintre jucatorii asaltati pentru autografe de catre acei spectatori care in timpul disputei isi doresc ca el sa fie invins. Nadal a fost mai nervos ca niciodata pe durata meciului cu Robin Soderling", a declarat Toni Nadal, unchiul numarului unu mondial din tenisul de camp masculin.

"Nicio secunda nu am putut sa fiu suficient de calm", s-a rezumat sa spuna Rafael Nadal dupa eliminarea surprinzatoare de la Roland Garros.

Soderling l-a eliminat pe Rafael Nadal in turul 4 de la Roland Garros cu scorul de 6-2 6-7 6-4 7-6. Aceasta a fost prima infrangere a ibericului pe zgura pariziana dupa 31 de meciuri consecutive, debutul fiind consemnat in anul 2005.