Rafael Nadal e nerabdator sa-si inceapa evolutia la Madrid dupa zece zile de odihna si antrenamente. "Am venit in Madrid de joi si abia astept sa intru pe teren", a anuntat spaniolul. Dupa ce a castigat toate turneele pe zgura la care a participat, liderul mondial debuteaza miercuri impotriva lui Jurgen Melzer.

"Ma simt bine, incerc sa ma acomodez cu terenurile de aici", a spus Nadal nerabdator sa intre cat mai curand in lupta pentru trofeul de la Madrid Masters.

Dupa ce l-a contrat pe Ion Tiriac cu privire la planurile acestuia de a pune zgura albastra pe terenurile din Cutia Magica, liderul mondial s-a aratat impresionat de complexul creat in inima Madridului. "Am venit tocmai de joi, dar adevarul este ca inca ne mai ratacim prin Cutia Magica. Este normal! Constructia este spectaculoasa. Este un turneu cu un potential enorm si este normal ca in primul an sa fie un pic de dezorganizare. E nevoie de timp, de un an, poate doi sa mearga lucrurile cum trebuie", a mai spus spaniolul.

"Conditiile de aici, asemanatoare cu cele de la Hamburg, favorizeaza un pic jocul lui Djokovic, Federer sau Verdasco, dar o sa vedem cum va fi pe teren", concluzioneaza Nadal.