Elvetianul Roger Federer si-a luat inima in dinti si a spus "da" in fata preotului dupa o relatie de noua ani cu fosta jucatoare de tenis, Mirka Vavrinec. "Sambata, in orasul meu natal, Basel, eu si Mirka ne-am casatorit inconjurati de un grup restrans de prieteni si de familie", a anuntat fostul lider ATP pe site-ul sau oficial.

Cei doi s-au cunoscut in 2000, la Olimpiada de la Sydney, ambii concurand pentru Elvetia. Doamna Federer are 31 de ani si este o fosta jucatoare de tenis, care s-a retras din circuitul profesionist in 2002.

"Sambata, in orasul meu natal, Basel, eu si Mirka ne-am casatorit inconjurati de un grup restrans de prieteni si de familie. A fost o zi frumoasa de primavara si o ceremonie incredibila. Domnul si Doamna Roger Federer va doresc un Paste Fericit!", a fost mesajul transmis de Roger Federer in ajunul Pastelui.

Roger Federer va participa saptamana urmatoare la Mastersul de la Monte Carlo, elvetianul anuntandu-si participarea in ultimul moment dupa ce la finalul anului 2008 refuza sa mai vina la acest turneu. Elvetianul a pierdut in ultimii ani in finala la Monte Carlo, de fiecare data invins de Rafael Nadal.