Nu a reusit sa-l invinga pe Rafael Nadal la Australian Open. A plans putin, durerile de spate i-au dat putine batai de cap, dar acum si-a revenit si e mai fericit ca niciodata. Motivul? Roger Federer va deveni tata in vara. Iubita lui, Mirka Vavrinec este insarcinata si ii va darui elvetianului primul sau copil. Numarul doi mondial in ierarhia ATP a impartasit vestea fanilor prin intermediul site-ului sau personal.

"Dragi fani", isi incepe Federer anuntul, "am ajuns la inceputul saptamanii la Indian Wells si sunt nerabdator sa ma intorc pe teren. Spatele meu este din ce in ce mai bine si sunt gata de actiune".

"De asemenea, am o veste minunata pe care vreau sa v-o impart: Mirka si eu suntem incantati sa va anuntam ca vom fi parinti in aceasta vara! Mirka este insarcinata si suntem fericiti ca vom construi o familie impreuna. Pentru noi este un vis devenit realitate. Iubim copiii si abia asteptam sa devenim parinti pentru prima data. Mirka se simte bine si totul merge perfect", a anuntat Federer fericit.

Roger Federer si Mirka Vavrinec s-au cunoscut in 2000, in timpul Olimpiadei de la Sydney.