Multumita de organizare, dezamagita de prestatia lui Victor Hanescu. Ruxandra Dragomir, presedintele Federatiei Romane de Tenis si-a exprimat parerea de rau in privinta modului in care Hanescu a lasat sa-i scape printre degete meciul cu Tursunov.

"Am trait aceasta partida foarte intens si e normal sa fiu dezamagita, cum de altfel sunt toti romanii. Aceasta infrangere a lui Victor ne-a lasat un gol in suflet, mai ales ca ne-am facut sperante dupa victoria de la dublu. Imi pare rau mai ales ca Victor a avut la un moment dat meciul in mana. In setul al treilea putea sa incheie socotelile, insa nu a reusit si, din pacate, a cedat", a declarat Dragomir pentru Mediafax, citat de Prosport.

Dupa o organizare "cu cantec", presedintele FRT este multumita de modul cum s-a desfasurat competitia. "Cu toate ca multa lume nu se astepta, am reusit sa organizam acest meci in conditii foarte bune. Executivul federatiei a facut eforturi mari ca aceasta partida sa se desfasoare in conditii excelente", a adaugat Ruxandra Dragomir.