Intalnirea dintre Spania si Serbia este cel mai asteptat duel al etapei de Cupa Davis. Iubitorii tenisului sunt nerabdatori sa-i vada din nou fata in fata pe Rafael Nadal si Novac Djokovic, jucatorii numaru 1 ale celor doua echipe. "Mi-ar placea sa nu fiu nevoit sa joc, duminica, impotriva lui Djokovic pentru ca asta ar insemna ca am castigat deja cu 3-0", a glumit Nadal la conferinta de presa.

"Sa speram ca nu trebuie sa joc impotriva lui Djokovic, pentru ca asta ar insemna ca am castigat cu 3-0, dar cred ca nu va fi asa si ca va fi o lupta stransa", a spus liderul mondial. Nadal a glumit pe seama sarbilor care se bazeaza pe o noua accidentare a spaniolului dupa problemele pe care le-a avut la genunchi in ultimul timp. "Dupa bataia pe care mi-am luat-o in Australia si, apoi, fara sa ma odihnesc deloc, a fost cealalta "bataita" de la Rotterdam, asa ca nu am de ce sa ma gandesc ca va fi altfel acum", a subliniat ibericul.

Pe langa avantajul de a-l avea in echipa pe cel mai bun jucator din lume, Spania va juca impotriva Serbiei in fata propriilor suporteri, pe Benidorm.

Vezi aici cum a raspuns Nadal la "rautatile" sarbilor