Romania abordeaza partida cu Rusia din Cupa Davis cu mult optimism, Victor Hanescu fiind convins ca ii poate invinge pe jucatorii rusi, asa cum s-a intamplat de-a lungul lui 2008. De cealalta parte, Safin glumeste pe seama unei eventuale reveniri a lui Andrei Pavel pentru aceasta confruntare, Marat precizand ca nu se sperie, romanul pierzand de fiecare data in fata lui.

"Anul trecut i-am cam batut pe rusi si e bine ca ma stiu de frica, chiar daca m-au mai batut si ei. In legatura cu suprafata, acum sunt multumit de ea, s-a mai dat un strat de vopsea si e mai lenta", a declarat Hanescu.

"Nu voi juca, eu visez la un meci de retragere in Cupa Davis, dar nu se pune problema acum, mai am probleme cu spatele. Acum imi dau seama cat de usor e doar sa joci tenis, pentru ca sunt multe de facut in postura de capitan", a precizat Andrei Pavel.

"Suntem o echipa buna si sper sa trecem de acest tur, iar pe viitor, daca vor reveni Andreev si Davidenko, vrem sa jucam finala. Referitor la o eventuala revenire a lui Andrei Pavel nu imi fac probleme, nu m-a batut niciodata", a conchis Marat Safin.

In numai o jumatate de ora toate biletele de acces la partida de Cupa Davis (300) au fost vandute. Au existat 1000 de invitatii, 300 de bilete catre ITF, cate 50 pentru cele doua echipe si 300 de bilete la vanzare.

Partida dintre Romania si Rusia va avea loc intre 6 si 8 martie, in sala Transilvania din Sibiu.