Situatie incredibila la Federatia Romana de Tenis! Ruxandra Dragomir, proaspat instalata in functia de presedinte, afirma ca nu are resursele financiare necesare organizarii meciului de Cupa Davis dintre Romania si Rusia. Cum s-a ajuns aici?

Dragomir sustine ca inainte si in timpul alegerilor nu a avut acces la niciun document. In Federatie nu a mai gasit niciun leu, desi oficialitatile locale au promis ca vor participa cu bani la organizarea acestui eveniment. Aurel Muntean, sponsorul Federatiei si cel care a pierdut in turul doi alegerile la functia de presedinte FRT, a transmis prin diversi intermediari ca nu ar vrea sa se implice financiar. "Abia am ajuns la Federatie si am gasit o groaza de probleme. Bugetul este zero lei pentru Cupa Davis, nu e niciun sponsor pentru aceste meciuri. Domnii Haradau si Muntean nici nu au mai raspuns la telefon", a spus Dragomir.

Interesant este ca alegerile s-au desfasurat cu doua saptamani inainte de Cupa Davis si unele voci sustin ca situatia de la FRT este premeditata pentru ca Ruxandra Dragomir sa fie discreditata inca de la inceputul mandatului. Nu a existat nici macar o perioada de gratie, in care sa aiba loc preluarea stafetei. Vechea conducere pur si simplu a plecat! Problema este ca Dumitru Haradau are in continuare drept de semnatura. "Eu o pot ajuta dupa sase luni, acum nu stiu ce program are. Sunt curios cum o sa poata ea sa organizeze Cupa Davis. Acum va vedea cat de greu e sa organizeze o asemenea competitie. Cum sa o ajut eu? Ii urez succes", a spus Ilie Nastase. "Unii se vor trezi din euforie si vor vedea cat de greu e sa organizezi o partida de Cupa Davis", a spus si Ion Tiriac. Cornel Penescu si-a prezentat intentia de a sponsoriza FRT. "Nu am stabilit o suma, e treaba celor de la marketing. Sunt interesat de o colaborare", a declarat finantatorul lui FC Arges. Partida Romania - Rusia trebuie sa se dispute la Sibiu, in perioada 6-8 martie.