Fostul tenisman Florin Segarceanu a precizat in cadrul unei conferinte de presa ca daca va castiga alegerile de la Federatia Romana de Tenis, din data de 23 februarie, ii va tine pe Ilie Nastase si Ion Tiriac foarte aproape de fenomen, pentru ca ei sunt garantii contractelor.

"In data de 23 februarie Nastase si Tiriac vor fi la Brasov pentru alegeri. Daca voi iesi presedinte la FRT, voi pastra o stransa legatura cu cei doi pentru ca ei sunt garantii contractelor de la federatie. In primul rand ma intereseaza sa promovez tinerele talente, copii incepand cu varsta de 12 ani. Sper sa nu se mai repete incidentele de la precedentele alegeri", a declarat Segarceanu in cursul zilei de vineri.

Alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Tenis (FRT), care ar fi trebuit sa aiba loc, joi, 11 decembrie la Poiana Brasov, au fost amanate din cauza lipsei majoritatii. Atunci, Ruxandra Dragomir si Florin Segarceanu l-au acuzat pe Dumitru Haradau ca nu i-a lasat pe o parte din votanti sa intre in sala de sedinta.

Pentru functia de presedinte al FRT se lupta Dumitru Haradau, Florin Segarceanu, Ruxandra Dragomir, Aurel Muntean,George Cosac si Eduard Gabriel Pana.