Maria Sharapova preconizeaza o revenire pe terenul de tenis in martie, la Indian Wells sau Miami. Jucatoarea de tenis nu a mai participat la competitii din august 2008, coborand in clasamentul WTA pana pe locul 17.

"M-am antrenat in Florida in ultimele saptamani si am muncit din greu. E uimitor cum poti sa faci atat de multe exercitii si sa te reabilitezi, dar nimic nu inlocuieste timpul petrecut pe teren, alergand si lovind sute de mingi. In momentul de fata sper sa pot reincepe sa concurez la Palm Springs sau Miami. Depinde de cum merg lucrurile", a declarat rusoaica potrivit BBC.

Sharapova, in varsta de 21 de ani, a stat pe tusa din august 2008, din cauza unor probleme la umar pe care le avea deja de doi ani. Desi isi anuntase prezenta la turneele de la Paris si Dubai, Sharapova s-a retras din cauza unor probleme..

Datorita accidentarii rusoaica a pierdut turnee importante ca US Open, Jocurile Olimpice de la Beijing si Australian Open, inregistrand prima iesire din Top 10 de la castigarea turneului de la Wimbledon din 2004.

Intre timp, Maria Sharapova nu pierde timpul. Sportiva este noua imagine pentru articolele sportive ale colectiei de primavara a designerului Cole Haan.