Spectacol fara limite, nebunie totala, rasturnari incredibile de scor, public in delir, cinci seturi epuizante, peste cinci ore de joc intens... Cam acesta a fost meciul dintre Rafael Nadal si Fernando Verdasco de la Australian Open, incheiat cu scorul de 6-7(4), 6-4, 7-6(2), 6-7(1), 6-4. Rafa se califica in ultimul act de la Melbourne dupa un meci maraton, urmand sa-l intalneasca in finala pe vechiul rival Roger Federer.

Rafael Nadal, castigatorul semifinalei, nici nu va avea timp sa isi traga sufletul si sa isi revina dupa acest meci halucinant. "Este incredibil ca particip din nou, la o finala de Grand Slam. Habar nu am daca voi reusi sa imi revin fizic, vom vedea duminica. Voi incerca sa ma recuperez, dar nu stiu in ce masura. A fost un meci incredibil, cu multa emotie. Fernando a jucat senzational, a fost foarte agresiv. A facut un tie-break incredibil, ce mai, se va povesti despre acest meci multa vreme", a spus Nadal.

Fernando Verdasco a criticat organizatorii competitiei pentru ca nu au programat semifinalele in aceasi zi si meciul lui Federer cu Andy Roddick s-a disputat cu o zi mai devreme. "Nu este deloc corect faptul ca Nadal nu a jucat in aceeasi zi cu Federer. Sper ca Rafa sa isi revina la potentialul sau maxim si sa castige finala, sunt prietenul lui. Am fost trist ca am pierdut, dar acest meci il voi pastra in sufletul meu", a spus si Verdasco.

Vezi aici cea mai frumoasa minge a partidei:

Vezi aici o minge superba castigata de Verdasco:

Vezi aici ultimul game al unei partide deosebite:

Rafael Nadal oferind autografe dupa o partida epuizanta: