Irina Begu s-a calificat in finala Masters Romania dupa ce a invins-o, sambata, pe Simona Halep. Adversara ei s-a stabilit in partida Monica Niculescu - Elena Bogdan. Niculescu a invins-o pe Bogdan in doua seturi si a intrat in cursa pentru castigarea casei de 245.000 de euro. Victor Crivoi l-a invins pe Marius Copil si il va intalni duminica pe cel care l-a eliminat in semifinale pe Victor Ionita, Victor Hanescu.

Dupa ce a invins-o pe Halep in doua seturi, Niculescu a declarat pentru TVR: "Imi doresc foarte mult sa joc asa cum am jucat azi, am aratat ca pot sa stau calma si sa fac jocul meu. Am fost obosita dupa meciul de ieri cu Simona Halep. Este oboseala sfarsit de an, am avut 30 de turnee anul asta si presiunea este putin mare, toata lumea se asteapta ca eu sa castig dar si oboseala din meciul de ieri s-a simtit".

Finala Masters Romania va incepe duminica, la ora 12:00. Prima partida se va disputa intre Irina Begu si Monica Niculescu. Finala baietilor, dintre Hanescu si Crivoi, va incepe la ora 14:30.

Rezultatele semifinalelor:

Victor Hanescu - Victor Ionita 6-1 6-4

Victor Crivoi - Marius Copil 6-4, 6-4

Irina Begu - Simona Halep 6-4, 6-2

Monica Niculescu - Elena Bogdan 6-2, 6-2