Povestea de iubirea dintre Ana Ivanovic si Fernando Verdasco a trecut de stadiul de zvon, mai ales ca cei doi apar din ce in ce mai des impreuna. De altfel, frumoasa sarboaica l-a insotit pe Verdasco la unul dintre meciurile Realului pe Santiago Bernabeu.

Idila celor doi jucatori de tenis a inceput in septembrie, in timpul China Open. Dupa petrecerea de la inceputul turneului au aparut primele poze cu Ivanovic si Verdasco, dar sa razi cu un coleg nu inseamna ca exista mai mult decat o relatie de prietenie. Totusi, prezenta spaniolului in aceeasi loja ca a mamei lui Ivanovic la meciurile sarboaicei, dar si la antrenamente a incins spiritele pe marginea unei posibile relatii intre cei doi.

Confirmarea ca Fernando Verdasco si Ana Ivanovic formeaza intr-adevar un cuplu a venit la meciul echipei Real Madrid cand cei doi au venit impreuna si au fost filmati de presa spaniola.

Verdasco arata o forma extraordinara de cand a aparut Ana in viata lui, insa sarboaica a picat pe locul 5 WTA dupa ce a fost si lider mondial in 2008. Alte perechi care s-au format in circuitul profesionist din tenis mai sunt Nicole Vaidisova si Radek Stepanek, Dominika Cibulkova si Gael Monfils, Lucie Safarova si Tomas Berdych, Gisela Dulko si Fernando Gonzalez.

Vezi aici unul dintre cele mai noi cupluri de pe terenul de tenis