Jelena Jankovic a castigat Kremlin Cup dupa ce, duminica, a invins-o pe rusoaica Vera Zvonareva in doua seturi 6-2, 6-4. Tenismena a obtinut astfel al patrulea sau titlu din acest an si al optulea din intreaga sa cariera.

"Am emotii foarte mari dupa ce am castigat cel de-al treilea eveniment la rand. Ma simt excelent ca numarul unu in lume si ma bucur enorm. A fost foarte greu sa castig finala pentru ca Vera nu renunta niciodata. M-a fortat sa dau tot ce am mai bun pentru a castiga astazi. M-am distrat foarte bine saptamana asta si probabil voi reveni aici la anul pentru a-mi apara titlul", a declarat sarboaica dupa castigarea turneului.

Sarboaica de 23 de ani a primit in urma acestui turneu de la Moscova un cec in valoare de 196.900 de dolari si 430 puncte WTA, conform NewsIn.

Numarul unu in lume, Jankovic se va mentine pe primul loc in clasamentul WTA dupa ce Serena Williams s-a retras din competitie in urma unei accidentari. Turneul de la Moscova este al treilea la rand pe care il castiga sarboaica, dupa China Open si Grand Prix-ul Porsche din Germania.