Roger Federer si Maria Sharapova intra in concediu de odihna. Cei doi au decis ca au nevoie de repaus, pentru a reveni in forta anul viitor. "Am nevoie de odihna. Acum nu stiu cand voi fi pregatit sa ma intorc, dar sper sa revin pana la sfarsitul anului", a declarat elevetianul.

Campionul elvetian nu va participa la Open-ul de la Stockholm, programat saptamana viitoare. "Anul 2008 a fost foarte greu pentru mine. Ma simt norocos ca sunt din nou in cea mai buna forma, dar vreau sa raman in fruntea tenisului pentru multi ani de acum incolo si vreau sa lupt pentru a redeveni numarul unu in clasament. Pentru a reusi, am nevoie de odihna. Acum nu stiu cand voi fi pregatit sa ma intorc, dar sper sa revin pana la sfarsitul anului" a declarat Federer pe site-ul sau oficial.

Si tenismena numarul unu in lume a decis sa incheie sezonul. Maria Sharapova se retrage din urmatoarele competitii pentru a se recupera dupa accidentarea la umarul drept. "Fac progrese, dar recuperarea dureaza mult mai mult decat am crezut eu si staff-ul meu, asa ca am decis sa incheiem sezonul". Rusoaica a jucat doar noua turnee datorita durerilor pe care le-a resimtit anul acesta.