Intalnirea cu Rusia din primul tur al Cupei Davis le da fiori oamenilor de tenis din Romania. Sansele echipei noastre sunt mici, rusii fiind marii favoriti la calificare.

"Va fi foarte, foarte greu cu Rusia. Sunt extrem de puternici si au foarte multi jucatori de valoare. Nu stiu cate sanse avem cu ei, poate doar daca mai mor dintre ei, asta ca sa facem haz de necaz. Nu ne avantajeaza cu nimic ca jucam acasa, noi nu avem arene mari, in care publicul sa puna presiune. Sa mutam meciul la Moscova, doar asa se va construi si la noi o sala moderna!", a declarat Ilie Nastase pentru Gsptv.

Florin Segarceanu e mai optimist chiar daca ii considera pe rusi favoriti. "Rusii sunt favoriti, e normal sa spun asta. Romania are 40% sanse cu Rusia. Sper sa ii invingem, desi sunt constient ca ne va fi greu", a spus antrenorul echipei de Cupa Davis a Romaniei la Onlinesport.

"E greu, Rusia a ajuns pana in semifinale si are jucatori care pot juca pe toate suprafetele. Nu au nume sonore, cu exceptia lui Davydenko, dar au tenismeni buni care joaca bine pentru tara lor", e de parere si capitanul nejucator al Romaniei, Adrian Marcu.