Organizatorii de la Roland Garros au decis să nu îi ofere un wildcard Simonei Halep pentru Grand Slamul de la Paris. Jurnalistul HotNews.ro Adrian Ilincescu explică miercuri într-un articol de opinie, de ce refuzul francezilor de a o lăsa în afara participantelor din 2024 pe Simona Halep, campioană pe zgura de pe Chatrier în 2018 și finalistă în alte două rânduri (2014 și 2017), nu este unul surprinzător.

Simona Halep si trofeul de la Roland Garros (2)Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Discuția despre posibilitatea ca organizatorii să-i acorde un wildcard Simonei Halep la Roland Garros a început încă de după ce românca a primit verdictul TAS care i-a ridicat suspendarea pe fondul acuzelor de dopaj, iar jucătoarea era liberă să se întoarcă în circuit.

La acel moment HotNews.ro a pus în balanță argumentele pro și contra ideii de a acorda wildcarduri unor jucători, iar discuția din comentarii s-a aprins, opiniile cititorilor fiind foarte variate și nuanțate.

  • Așadar revenim acum și cu un sondaj, o invitație cititorilor HotNews.ro de a răspunde: „Merita Simona Halep să primească un wildcard pe zgura de la Roland Garros, ca fostă lideră mondială și fostă campioană la Paris?”

Răspundeți în sondajul de mai jos: