După revenirea pe teren la WTA Miami, Simona Halep se pregătește intens pentru sezonul de zgură, urmând să debuteze la turneul de la Madrid. Antrenorul Carlos Martinez joacă un rol esențial în această perioadă.

Simona Halep si Darren CahillFoto: Oscar J. Barroso / Zuma Press / Profimedia

Carlos Martinez a așteptat verdictul TAS în cazul Simonei Halep, pentru a începe antrenamentele

Fost antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill a dezvăluit că fosta lideră a ierarhiei mondiale vorbise de multă vreme cu antrenorul Carlos Martinez, care a așteptat-o să își rezolve situația la TAS.

Australianul are doar cuvinte de laudă la adresa noului antrenor al româncei, pe care îl consideră o alegere foarte bună.

„Am discutat cu Carlos de vreo 4-5 luni. Este unul dintre cei mai respectați antrenori din circuit. A avut o mulțime de oferte să revină și să antreneze alte jucătoare.

A ales să aștepte pentru că a crezut în Simona. A vrut să vadă care e decizia finală în cazul ei, dacă poate sau nu să revină. Și pentru el este o provocare.

Cred că este un tip răbdător. Spaniolii sunt foarte disciplinați în modul de abordare al jocului. Asta i se potrivește Simonei.

Vor avea nevoie de timp pentru a se obișnui. Vor avea câteva săptămâni după turneul de la Miami.

Dacă va exista o legătură puternică, asta vom vedea în următoarele turnee. Am mare încredere că vor lucra bine împreună. E o alegere bună” – a declarat Darren Cahill, pentru DigiSport.

După pregătirea intensă de la București, Simona Halep va reveni la turneul „WTA 1000” de la Madrid, care va avea loc în perioada 22 aprilie – 5 mai.

Despre cazul de dopaj al Simonei Halep

  • Cazul Simonei a fost judecat de către Sport Resolutions, tribunal independent din Londra care gestionează dosarele de dopaj din sportul alb.
  • Pe 29 august 2022, Simona Halep avea să dispute ultimul meci oficial din circuitul mondial. La US Open, în runda inaugurală, sportiva noastră era învinsă surprinzător de Daria Snigur (locul 124 WTA la acel moment, venită din calificări).

S-ar putea să te mai intereseze și:

>> Darren Cahill, mesaj de suflet pentru Simona Halep, după „18 luni de tortură”

>> Expertul care a ajutat-o pe Simona Halep vine cu noi detalii - Cum a demonstrat contaminarea cu roxadustat

>> Laboratorul de Control Doping din România reacționează după ce Simona Halep a spus că aproape i-a distrus cariera