Simona Halep a revenit oficial pe teren în meciul pierdut în fața Paulei Badosa în primul tur la WTA Miami, iar fosta lideră mondială a ținut să transmită un mesaj românilor care au susținut-o.

Simona Halep, la MiamiFoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

>> Simona Halep a anunțat numele noului antrenor

Simona Halep a ținut să mulțumească românilor care au susținut-o la revenirea pe teren

După duelul pierdut cu Paula Badosa, Halep a transmis un mesaj susținătorilor din România, care au încurajat-o în perioada suspendării și au urmărit reîntoarcerea sa pe teren.

„Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru că ați fost alături de mine și să vedeți reîntoarcerea mea pe teren. Vreau să vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați arătat-o de-a lungul procesului.

A fost o susținere necondiționată pe care o apreciez din suflet și care mi-a dat putere să lupt și să demonstrez adevărul.

Sper să mai pot să fac meciuri frumoase, sper să mai pot face rezultate bune, dar cel mai important este că mă bucur pentru faptul că sunt din nou pe teren.

Vă mulțumesc pentru toată susținerea” – a declarat Simona Halep, pentru DigiSport.

>> Reacția Simonei Halep după ce o importantă rivală a spus că sportivii depistați pozitiv nu ar trebui să primească wild carduri

>> Simona Halep vorbește despre înfrângerea de la WTA Miami - Ce spune despre reîntâlnirea cu Patrick Mouratoglou

>> WTA Miami: Paula Badosa reacționează după ce a învins-o pe Simona Halep, la revenirea pe teren a româncei

>> România mai are o singură reprezentantă la WTA Miami, după ce și Jaqueline Cristian a fost eliminată

De știut după meciul dintre Simona Halep și Paula Badosa

  • Pentru prezența pe tabloul principal de la WTA Miami, Simona Halep va primi un cec în valoare de 23.250 de dolari și 10 puncte în clasamentul mondial de simplu (se află pe locul 1140 în ierarhia Live).
  • În turul al doilea, Paula Badosa (80 WTA) ar trebui să joace cu Aryna Sabalenka (2 WTA), dacă jucătoarea din Belarus nu va alege să se retragă (după moartea iubitului ei).
  • După ce Simona Halep, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au fost eliminate în runda inaugurală, România mai are o singură reprezentantă la Miami: Sorana Cîrstea (turul al doilea - meci cu Sloane Stephens sau Angelique Kerber).
  • Simona Halep disputase ultimul ei meci oficial în data de 29 august 2022. La US Open, în runda inaugurală, sportiva noastră era învinsă surprinzător de Daria Snigur (locul 124 WTA la acel moment, venită din calificări).