​Marius Șumudică s-a simțit rău în cursul zilei de luni și a fost internat în spital. La câteva zile distanță, clubul Gaziantep spune că antrenorul român nu este capabil să fie alături de echipa sa la duelul cu Hatayspor.

Marius SumudicaFoto: LUC CLAESSEN / AFP / Profimedia

Marius Șumudică se simte mai bine, dar nu e capabil să revină pe banca echipa Gaziantep

Tehnicianul român a făcut o serie de analize amănunțite și a fost internat la spitalul Sani Konukoğlu.

Cu toate că se simte mai bine, Șumudică nu este alături de Gaziantep la partida cu Hatayspor din Super Lig, care se joacă la această oră.

„Starea de sănătate a tehnicianului Marius Şumudică, pentru care s-a decis o perioadă de repaus, în urma unor analize amănunţite efectuate de echipa noastră medicală, se îmbunătăţeşte.

Îi transmitem încă o dată urările noastre de însănătoşire grabnică lui Marius Şumudică şi sperăm că acesta se va însănătoşi cât mai curând posibil”, au precizat oficialii clubului turc.

În vârstă de 52 de ani, Marius Șumudică a pregătit, printre altele, de-a lungul timpului echipele Rapid, Rocar, Progresul, Astra Ploiești, Farul, Gloria Bistrița, AO Kavala, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna, Kayserispor, Al-Shabab, Gaziantep, Rizespor, CFR Cluj, Yeni Malatyaspor și Al-Raed.