Vestea zilei din tenis vine de la Paris, acolo unde Jannik Sinner (jucător antrenat de Darren Cahill) s-a retras din turneul de categorie Masters (ATP 1000) după ce a fost nevoit să joace în turul al doilea până la aproape trei dimineața.

Jannik SinnerFoto: JB Autissier / imago sportfotodienst / Profimedia

>> Fostul antrenor al legendarei Steffi Graf spune câte titluri de Grand Slam va mai câștiga Novak Djokovic

Jannik Sinner s-a retras de la ATP Paris Masters

Cap de serie patru la Paris, Sinner a trecut după un meci epuizant de Mackenzie McDonald în turul al doilea (scor 6-7(6), 7-5, 6-1), duelul încheindu-se la ora 02:40 (ora Capitalei Franței).

Obosit și nemulțumit de programările organizatorilor francezi, Sinner (20 de ani) a anunțat în cursul zilei de joi că se retrage din competiția de categorie ATP 1000.

>> Ons Jabeur donează copiilor palestinieni o parte din câştigurile de la Turneul Campioanelor 2023

În optimi, Sinner ar fi trebuit să-l întâlnească pe Alex de Minaur (cap de serie 13). În urma abandonului italianului, australianul s-a calificat în sferturi fără să joace (pentru un loc în semifinale se va duela cu Andrey Rublev, favorit cinci).

Rolex Paris Masters are loc în perioada 30 octombrie - 5 noiembrie, pe hard indoor. Are premii totale în valoare de €5.779.335, iar campionul en-titre este Holger Rune (2022). Competiția de la „Accor Arena” din Bercy face parte din categoria ATP Masters 1000.

>> Bianca Andreescu și relația cu România - Poveste de viață cu sarmale, gogoși și apropierea de bunica