Simona Halep așteaptă de la finalul lunii iunie un răspuns privind suspendarea sa din tenis, însă cei de la Sport Resolutions au amânat din nou verdictul, iar românca a reacționat imediat.

Simona HalepFoto: Seth Wenig / AP / Profimedia

>>> Simona Halep, detalii clare despre revenirea în tenis, în funcție de suspendarea pe care o va primi

Simona Halep, devastată după o nouă amânare în procesul de dopaj

Simona Halep are mai bine de un an de zile de la ultimul meci oficial în tenis, iar de două luni sportiva noastră așteaptă verdictul celor de la Sport Resolutions în cazul de dopaj.

Joi, câștigătoarea de Grand Slam a postat un mesaj pe Instagram prin care a anunțat că procesul ei suferă o nouă amânare.

„Astăzi am aflat că verdictul în cazul meu, ce ar fi trebuit să vină săptămâna aceasta, a suferit încă o amânare. Este foarte dezamăgitor, întrucât întotdeauna am cerut doar să fiu judecată. Este greu să explic cât de mult m-au afectat și mă afectează în continuare aceste amânări.” - A scris sportiva pe Instagram.

De știut:

  • Cazul Simonei este judecat în aceste momente de către Sport Resolutions, tribunal independent din Londra care gestionează dosarele de dopaj din sportul alb.
  • Totuși, în cazul în care nevinovăția nu va putea fi dovedită, Simona mai are o cale de atac: Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

S-ar putea să te intereseze și:

>> Simona Halep, despre calvarul așteptării audierilor pentru dopaj: „De fiecare dată primeam o lovitură puternică”

>> Sfatul primit de Simona Halep după ce a așteptat două luni verdictul în procesul de dopaj

>> Simona Halep și așteptarea verdictului în cazul de dopaj: „Până la final de august nu o sa am nicio decizie”

>> Ilie Năstase, pensia specială de militar și comparația cu Simona Halep: „Nu m-a depășit niciodată pe mine”