Venus Williams evoluează în circuitul WTA și la 43 de ani, iar legendara jucătoare din SUA a criticat compania American Airlines înaintea Openului Canadei.

Venus WilliamsFoto: Darren Carroll / AP / Profimedia

Venus Williams, mesaj pentru American Airlines: „Mi-ați trimis bagajele în Bahamas, când eu călătoream spre Montreal”

Într-o postare de pe Instagram, Venus a certat compania aeriană pentru că i-a rătăcit bagajele. Bunurile americancei au ajuns în Bahamas, deși jucătoarea se afla la Montreal.

„Dragă American Airlines, iubesc să zbor cu această companie. Chiar fac parte din clubul „Un milion de mile”! Nu sunt sigură de ce mi-ați trimis bagajele în Bahamas, când eu călătoream spre Montreal. Acum am un meci astăzi. De 3 zile încerc să-mi iau bagajele.

Cred că mi-am folosit toate minutele nelimitate sunându-vă, a devenit jobul meu cu normă întreagă, zi și noapte. A fost atât de distractiv!” - Venus Williams pe Instagram.

Beneficiară a unui wildcard, Williams (527 WTA) a fost învinsă de Madison Keys (15 WTA) în primul tur al turneului de la Montreal, scor 6-2, 7-5.

Înaintea competiției canadiene, septupla campioană de Grand Slam a vorbit despre eforturile depuse pentru a ajunge în cea mai bună formă fizică la o vârstă la care „ar fi putut face multe alte lucruri decât să se antreneze ore întregi”.

„Simt că a trecut prea mult timp. Chiar am luptat din răsputeri pentru a fi aici. Gheață de cinci ori pe zi, terapie de trei ori pe zi, rugăciuni, tot felul de intervenții.

Aș putea să fac o mulțime de alte lucruri în afară de orele de antrenament, și sunt multe lucruri distractive de făcut. Așa că a continua să fac această alegere, să mă antrenez oră după oră, este probabil cea mai grea parte” - Venus Williams.

>> Venus Williams și vârsta până la care vrea să joace tenis: „Nimeni nu a mai făcut asta”

De știut:

  • În 2023, Venus Williams a înregistrat două victorii (vs Katie Volynets și Camila Giorgi) și cinci înfrângeri (vs Lin Zhu, Celine Naef, Jelena Ostapenko, Elina Svitolina și Madison Keys).
  • Venus Williams are în palmares 49 de titluri la simplu (7 de Grand Slam) și 22 la dublu (14 de Grand Slam).